Հանդիսանալով ֆրանսիական գինեգործության արվեստի ապացույցը և մարմնավորելով Փարիզի շքեղ և գլամուրային կյանքը՝ Café de Paris-ը բարձրակարգ փրփրուն գինի է, որն առաջին անգամ ստեղծվել է 1967թ-ին Բորդո տարածաշրջանի Սեն Անդրե դը Կուբզակ քաղաքում՝ Ժերոնա գետի ափին: Վայրը հատուկ ընտրվել է փորձագետների կողմից՝ որպես բարձակարգ փրփրուն գինիների արտադրման հիանալի վայր: Դրա գերազանց որակի շնորհիվ, որն արդյունք է նաև հմուտ ու անթերի աշխատանքի, Café de Paris գինիները մրցակցության մեջ են մտնում լավագույն ֆրանսիական գինիների հետ, ընդ որում, արտահանվում են աշխարհի ցանկացած վայր և ներկայացվում են փորձագետների ու գիտակների դատին: