Château Barbier-ը /Շատո Բարբիեր/ կազմում է Գուրժեի լորդերի նախկին տարածքի՝ Château Boyrein կալվածքի մի մասը, որը գտնվում է Սոտերնում՝ Ֆարգյուի մունիցիպալիտետում: Դեռևս 1868թ. դրա գինիները համարվել են տարածաշրջանի լավագույն “Կրյու Բուրժուա” գինիները: Տարածքը կազմում է 17 ակր: Խաղողի վազերի միջին տարիքը կազմում է 30-ից 35 տարի: Բերքը հավաքվում է ձեռքով 4-ից 5 հաջորդական ընտրությամբ, երբ առաջանում է "botrytis cinerea" ազնիվ բորբոսը /մոխրագույն բոտրիտիս/: Գինու արտադրությունը՝ ճնշավորումից ու նստվածքի առաջացումից հետո խաղողը հատուկ ջերմաստիճանի տակ անցնում է խմորման փուլ: Ապա ընտրված խմբաքանակները մեկ տարի շարունակ հնեցվում են տակառներում նախքան խառնվելը: Շշալցում՝ շշալցվում է կալվածքում բերքահավաքից հետո 24-ից 36 ամիս: