...Ցույց տալ ավելին Ցույց տալ ավելի քիչ
Ֆիլտրեր
Տեսակավորել ըստ
Գույն (գինի)
Քաղցրություն (գինի)
Երկիր (գինի)
Տարածաշրջան (գինի)
Ապելլասիոն (գինի)
Խաղողի տեսակներ (գինի)
Ծավալ (գինի)
Գին

CHÂTEAU BERNADOTTE

CHÂTEAU BERNADOTTE

CHÂTEAU BERNADOTTE

35հա մակերես զբաղեցնող Château Bernadotte-ը կառուցվել է 1860թ-ին, իսկ Կրյու Բուրժուա կալվածքը գտնվում է Սեն-Սովեր կոմունայում, որը արևմուտքից սահմանակից է Պոյակ գինեգործական տարածքին: Այն ձեռք է բերվել 1997թ-ին Շատո Պիշոն Լոնվիլլ Կոմտեսս դ՛Լալանդ գինու գործարանի կողմից, որն էլ հետագայում գնվել է Լուի Ռոդերեր շամպայնի գործարանի կողմից: 2012թ. դեկտեմբերից Բերնադոթը պատկանում է Հոնգ Կոնգի Քինգ Փաուեր Գրուփին: Կալվածքում աճում են խաղողի հետևյալ տեսակները՝ Կաբերնե Սովինյոն 51%, Մերլո 45%, Կաբերնե Ֆրան 3%, Պետի Վերդու 1%: 1հա վրա խաղողի խտությունը կազմում է 9,000՝ միջինը 30 տարեկան խաղողի վազերով: Հողերը հիմնականում մանրախճավոր են, որոշակի քանակով կավի պարունակությամբ ավազոտ, և շատ լավ են դրենաժավորվում: Գինու արտադրությունը սկսվում է 23 խոշոր, ջերմաստիճանի կարգավորմամբ, չժանգոտվող պողպատե տակառներում: Խնձորակաթնային /մալոլակտիկ/ խմորումը սկսվում է տակառներում: Շատո Բերնադոթի գինիները հնեցվում են 30%-ոց նոր ֆրանսիական կաղնեփայտե տակառներում 12-ից 18 ամիս՝ կախված խաղողի բերքահավաքի որակից և տեսակից՝ տարեկան 150,000 շիշ միջին արտադրողականությամբ: