Château Bellegrave /Շատո Բելգրավ/ ընտանեկան կալվածք է, որը կատարելության է հասցրել ավանդական Պոմերոլի արտադրության արվեստը՝ շնորհիվ օրգանական խաղողի: Ունենալով գրեթե ութ տարվա պատմություն՝ ներկայումս այն մեր առջև է բացում խմելու արվեստի պատուհանը: 1951թ. գնելով Շատո Բելգրավ կալվածքը՝ Ժան Բուլդին իր ընտանքիում դարձավ առաջին գինեգործը Պոմերոլի չափազանց սահմանափակ քանակությամբ խաղողի այգիներով, չնայած նրան, որ գինեգործությունը այս տարածքի բնակիչների համար միակ զբաղմունք էր: Ժանը զբաղվում էր հողամշակմամբ, իսկ ամենակարևորը սիրում էր հողը և ցանկանում էր մշակել այն բնական ճանապարհով՝ խուսափելով քիմիական նյութերի օգտագործումից: Երեք տասնամյակ աշխատելուց հետո 1980թ. նա իր գործը փոխանցեց իր որդուն՝ Ժան-Մարիին: Մինչ այժմ Ժան-Մարին իր որդու՝ Ժան-Բապտիսի հետ միասին աշխատում են կալվածքում: Շատո Բելգրավին շնորհվել է օրգանական վկայական 2012թ.: Ժան Մարիի խաղողի այգիներում աճող խաղողները 30-60 տարեկան են և սնվում են երկաթով հարուստ կավե և ավազոտ հողից: Ինչպես արդեն նշվեց, քիմիական և սինթետիկ նյութերի օգտագործումը բացառվում է: